Christian Burns kondigt release debuutalbum op Armada Music aan

20-07-2012 @ 09:49

De Britse zanger Christian Burns heeft de titel van zijn eerste solo album bekendgemaakt. ‘Simple Modern Answers’ zal later dit jaar worden uitgebracht en bevat samenwerkingen met namen als BT, Paul Oakenfold, Jean Claude Ades, Antillas, Paul van Dyk, Alex M.O.R.P.H. en Kryder.

Burns, die zijn carrière begon als zanger van de populaire Britse band BBMAk (Barry, Burns, McNally) – dat wereldwijd bijna drie miljoen albums verkocht, werkt sinds 2003 aan zijn solo carrière. Via samenwerkingen met Armin van Buuren, Tiësto, Benny Benassi en BT, werd hij binnen korte tijd een favoriet in de dance scene, zowel op het podium als in de studio. Naast het werken aan een nieuwe band met BT, genaamd All Hail The Silence, heeft hij zich de afgelopen maanden bezig gehouden met zijn debuutalbum. Burns: ”Ik was op zoek naar een goede timing en het juiste label. Ik ben blij een deel uit te maken van Armada Music en de tijd is zeker rijp voor Christian Burns. Ik kan geen dag zonder muziek. Het is een groot deel van mijn leven.

De eerste single van ‘Simple Modern Answers’ is een samenwerking met de Duitse producer Stefan Dabruck, genaamd ‘Bullet’. 

downloadlink single 'Bullet'

www.christianburns.com

https://twitter.com/christianburns_/

youtube 'Bullet'