Ian Thomas mania slaat over naar Nederland

29-04-2012 @ 12:44

Ian Thomas wervelde in 2011 door het Vlaamse muziek- en medialandschap. Wat startte met een onschuldig filmpje op youtube, mondde uit in een heuse mediastorm, een muziekcontract, videoclips, #11 singles, hysterische taferelen bij optredens en signeersessies, een eigen fanboek en merchandising én, als kers op de taart, een Gouden Award voor de verkoop van meer dan 10.000 ex. van zijn debuutCD “More Than A Game”! Voorwaar een stevig parcours voor een 14-jarige, en dat is ook Nederlandse fans niet ontgaan. TV optredens, Hitkrant, optreden “Hitz voor Kidz” en de albumrelease in Nederland!

Z@pplive en Kids Top 20, de toonaangevende programma’s voor Kids & Teens in Nederland, nodigden Ian Thomas begin april uit om een keertje langs te komen met zijn single “Autograph”. Onmiddellijk na uitzending stroomden de reacties van uitzinnige Nederlandse tienerfans binnen op de websites. “Autograph” komt binnen in de Kids Top 20. Ondertussen verscheen er ook een artikel over “De Vlaamse Justin Bieber” in de immens populaire Hitkrant.

De organisatoren van “Hitz voor Kidz”, het grootste kidsfestival in Nederland, twijfelden dan ook geen seconde om Ian Thomas alsnog toe te voegen aan hun affiche, en dus mocht Ian als ‘special guest’ het podium in Den Haag betreden voor meer dan 6.000 enthousiaste tieners.

Het debuutalbum van Ian ThomasMore Than A Game” is ook te verkrijgen in Nederland. Na de Vlaamse -, lijken nu dus ook de Nederlandse meisjesharten massaal veroverd te worden door Ian Thomas. De Nederlandse fans kunnen trouwens voor al hun "Ian Thomas News" terecht op www.ian-thomas.nl !!

downloadlink album

(ars/universal music)