Nieuw materiaal van AnnaGrace

18-03-2012 @ 22:24

Na het succes van 'Ready To Dare', het vorige album van zangeres AnnaGrace, met de internationale hitsingles 'Let The Feelings Go', 'Love Keeps Calling' en 'You Make Me Feel' die telkens de eerste plaats in de USA Dance Airplay Billboard bereikten, is AnnaGrace helemaal klaar om de harten opnieuw te veroveren met nieuw eigen werk.

Met het internationale succes ging ook een uitgebreide clubtour gepaard. Deze tour was een dankbare bron van inspiratie en creativiteit, en leidde alvast het nieuwe hoofdstuk van het muzikale verhaal van AnnaGrace in.

Later dit jaar wordt het nieuwe album van AnnaGrace uitgebracht. Het album bevat sterke songs met een nieuwe uplifting housesound. 'Ready To Fall In Love' is de titel van de eerste single van dat nieuwe album. 'Ready To Fall In Love' is een track vol energie met aanstekelijke vocals en sterke emoties. Deze werd, net als de vorige hits, geschreven door AnnaGrace en geproduceerd door Peter Luts. House talent David Puentez zorgt voor een sterke remix.

Voor de video van 'Ready To Fall In Love' trok AnnaGrace naar Los Angeles. De clip werd opgenomen in het prestigieuze Sowden House.
De indrukwekkende architectuur van de monumentale villa en het Hollywood interieur vormen het decor.

http://www.youtube.com/watch

downloadlink single