Slash ft Myles Kennedy and the Conspirators naar Amsterdam

13-03-2012 @ 17:24

Na een afwezigheid van twee jaar komt de legendarische gitarist Slash terug naar Nederland. Op zondag 10 juni staat Slash samen met Myles Kennedy and the Conspirators in de Heineken Music Hall van Amsterdam. 

Vanaf 18 mei is het nieuwe album van Slash uit, getiteld 'Apocalyptic Love'. De eerste single 'You're A Lie' is al enige tijd beschikbaar via het web. Waar de zang op het debuutalbum 'Slash' praktisch elk nummer verzorgd werd door een andere artiest, neemt op 'Apocalyptic Love' Myles Kennedy alle vocalen op zijn rekening. De frontman van Alter Bridge was op 'Slash' al verantwoordelijk voor de zang van het intense 'Starlight' en de song 'Back From Cali'. Ook was Myles Kennedy degene die in 2010 als zanger mee op tour ging en stond hij samen met Slash voor een uitzinning publiek op Pinkpop en in een volgepakt Paradiso.

Slash, bijna onlosmakelijk verbonden met zijn hoge hoed en zonnebril, ontving in 2007 een ster op de Hollywood Walk of Fame, naast die van zijn idolen Jimmy Page en Jimi Hendrix. Als lid van Guns N' Roses (1985 - 1996) was Slash verantwoordelijk voor de tijdloze gitaarriffs van onder andere 'Sweet Child O' Mine en verkocht hij meer dan 100 miljoen ex. met Guns N' Roses. Nadat Slash geen deel meer uit maakte van Guns N' Roses trad hij opnieuw in de schijnwerpers als leadgitarist van Slash's Snakepit en Velvet Revolver. Op 2 april 2010 verschijnt zijn eerste solo-album, die bol staat van energie, plezier en bovenal het legendarische gitaarspel van de grootmeester. Het album noteert achttien aaneengesloten weken in de Album Top 100 in Nederland. Dat belooft wat voor 'Apocalyptic Love'. Net als op het nieuwe album worden Slash en Myles Kennedy op 10 juni in Amsterdam vergezeld door de The Conspirators.

Voorlopig is dit optreden onderdeel van een 8-tal optredens in Europa in juni, die start op 6 juni in de Londens Hammersmith Apollo.

SLASH FEATURING MYLES KENNEDY AND THE CONSPIRATORS

Zondag 10 juni 2012
Heineken Music Hall, Amsterdam
Entree: € 45,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

http://slashonline.com/

https://twitter.com/#!/slash