Moke tekent meerjarige muziekovereenkomst met Cloud 9 Music

09-02-2012 @ 22:30

Moke heeft een meerjarige muziekovereenkomst afgesloten met Cloud 9 Music. Het derde studio album van Moke zal na de zomer van 2012 verschijnen.

De band werd opgericht in 2005 en bracht inmiddels twee studioalbums uit: ‘Shorland’,
dat met meer dan 40.000 exemplaren de gouden status behaalde en ‘The long and dangerous sea’, beiden gevolgd door uitverkochte clubtours en mainstage festival gigs, waaronder Pinkpop 2 keer en Lowlands 2 keer. Daarnaast won Moke 3FM awards voor ‘Best Alternative’ en ‘Best Rock’.

Hun muziek werd gebruikt onder highlights van de Champions League (NOS) en in TV commercials van Toyota en Grolsch. Buiten Nederland heeft Moke een release gehad in Duitsland en heeft de band als support opgetreden samen met Paul Weller, Amy MacDonald, Keane en Razorlight.

Eind 2011 sloot de band nog de succesvolle ‘Till death do us part’ tour langs de Nederlandse theaters af.

Phil Tilli: "Moke is hartstikke blij om te zien dat er in deze tijd, volledig tegen de tendens in, een label als Cloud 9 Music de toekomst in durft te kijken en zelfs de koers van het label verruimt. Die ambitie beantwoordt volledig aan die van de band.
Wij zijn ondertussen hard bezig met het maken van album #3 en worden enorm geïnspireerd door de gedachte dat iedereen bij Cloud 9 Music in de startblokken staat om er een succes van te maken!"

Raymond van Vliet (MD Cloud 9 Music): “Moke is één van de grootste bands van Nederland en met deze samenwerking verbreden we ons wederom en zullen we ons als altijd proberen te onderscheiden in de markt. Wij zijn enorm trots dat ze voor ons hebben gekozen!

Voor meer informatie check: www.cloud9music.nl en www.mokemusic.com

https://twitter.com/#!/moketheband