The Voice of Holland favoriet Charly Luske tekent muziekcontract

09-02-2012 @ 22:12

Charly Luske, die onlangs in The voice of Holland week na week het publiek voor zich wist te winnen, werd al snel bestempeld tot de gedoodverfde favoriet. De overwinning behaalde hij uiteindelijk niet, maar zijn talent blijft zeker niet onopgemerkt.

Direct na het verlaten van het programma toonden meerdere muziekmaatschappijen interesse voor de ervaren zanger. Dat hij uiteindelijk koos voor CNR MUSIC stemt zowel de zanger als de muziekmaatschappij zeer tevreden.

"Ik ben erg blij dat ik met CNR kan bouwen aan een mooie muzikale toekomst! Ik verheug me op het werken aan nieuwe songs en het album" aldus Luske.

Maarten Steinkamp, directeur van CNR MUSIC: “Charly is een "all round" entertainer met een zeer breed muzikaal vermogen en een eigen visie. Wij gaan Charly de komende jaren helpen zijn carrière verder te ontwikkelen en daar zijn wij uitermate enthousiast over want hij past heel mooi in onze artiestenstal".

Het snelgroeiende CNR MUSIC tekende onlangs ook overeenkomsten met Xander de Buisonje, Ellen ten Damme en Pearl Jozefzoon.

Voor zijn deelname aan de The Voice was Luske te zien in diverse TV series en musicals waaronder zowel de Nederlandse als Duitse versie van We Will Rock You.

De eerste single die CNR MUSIC van Charly uitbrengt is zijn vertolking van Anouk’s hit ‘Nobody’s Guy’, en deze zal sterk afwijken van de versie die hij ten gehore bracht in The voice of Holland. ‘Nobody’s Guy’ komt op 30 maart uit.

www.charlyluske.nl

https://twitter.com/#!/charlyluske