Racoon Heineken Music Hall uitverkocht

20-01-2012 @ 11:46

Het concert van Racoon op zaterdag 31 maart in de Heineken Music Hall is volledig uitverkocht. Om aan de vraag naar tickets te voldoen doet de Zeeuwse band een Warm Up Show in Paard van Troje, Den Haag op 26 maart. Ook op deze avond, net als in de HMH, zal Racoon in een speciale XL bezetting aantreden met strijkers en blazers. 

Het jaar 2011 was een geweldig jaar voor Racoon. De single ‘No Mercy' was de meest gedraaide single op de radio afgelopen zomer en prijkte in de eindejaarslijst van de Airplay Chart op een mooie vierde plek.

In september bereikte het album ‘Liverpool Rain’ de gouden status en in oktober mocht de band een Edison voor Beste Groep in ontvangst nemen. Terwijl ook de single ‘Took A Hit’ nog veelvuldig voorbijkomt, kwam Racoon een paar weken geleden met de allernieuwste single ‘Don’t Give Up The Fight’. De opbrengsten van de verkoop van deze single gaan integraal naar Stichting Jayden in de strijd tegen neuroblastoom.

Een eigen concert in de Heineken Music Hall is al een mijlpaal, maar deze ook nog eens twee maanden van tevoren uitverkopen, dat hadden we niet durven dromen. We zullen er dan ook alles aan doen er hier en in het Paard een zeer speciale avond van te maken.”, aldus Bart van der Weide, zanger van Racoon.

http://racoon.nl/

https://twitter.com/#!/racoonband