Elske DeWall zingt titeltrack RTL-serie Moordvrouw

17-01-2012 @ 22:15

Vanaf 20 januari zendt RTL 4 de nieuwe politieserie ‘Moordvrouw’ uit. Elske DeWall zingt de titeltrack van de serie. Het nummer, ‘This Game’ is geproduceerd door Holger Schwedt, die eerder samenwerkte met VanVelzen, Go Back To The Zoo en Bløf. De hoofdrollen in de nieuwe serie worden oner andere gespeeld door Wendy van Dijk en Thijs Römer.

Dat Elske de serie muzikaal mag omlijsten is toepasselijk: haar vader is gestationeerd bij de politie in de provincie Friesland. Onlangs kreeg hij een medaille voor 40 jaar trouwe dienst.
Elske, over wie muziekwebsite 3VOOR12 schreef ‘This lady got Soul, with a capital S’,brak in 2010 door met haar debuutalbum ‘Balloon Over Paris’.

In 2011 zong ze de titelsong ‘Chasing The Impossible’ voor de film ‘Alle Tijd’ en trad ze samen met Jonathan Jeremiah op tijdens North Sea Jazz. Eind 2011 kreeg ze de Friese Anjer uitgereikt van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Op dit moment is ze bezig met een theatertournee door Nederland en dit voorjaar wordt haar tweede studioalbum uitgebracht bij Universal Music.

www.elskedewall.com

https://twitter.com/elskedewall