Plus 39 Group gaat samenwerking met Armada Music aan

17-10-2011 @ 22:25

Het Italiaanse muzieklabel Plus 39 Group is een samenwerking aangegaan met Armada Music. Het artiestenmanagement, muzieklabel en publishing bedrijf werd in 2009 opgericht door Luca Moretti, Luca Ontino en Barbara Tanzini. Onder Plus 39 Group vallen enkele van de best verkopende labels zoals Starlight, Pink Rabbit, I Hate U, Neurotraxx, Go Deeva en meer. De eerste release van Plus 39 zal binnenkort uitkomen op het ZOUK label.

Binnen twee jaar heeft Plus 39 meer dan 30 #1 en bijna 100 Top 10 hits op Beatport gescoord. Het label concentreert zich voornamelijk op house, maar staat ook bekend om zijn hoge kwaliteit trance, progressive en techno releases. Enkele van de grootste hits zijn Diva & Jones, Gary Caos & Schodt singles. Artiesten als Da Hool, Antillas, David Jones, Karotte, Aqua Diva, Rainer Weichhold, Dino, Dankann, Moonbeam, Aki Bergen en Ron May brengen hun tracks op dit label uit.   

Plus 39 Group is opgericht door Luca Moretti, Luca Ontino en Barbara Tanzini. Luca Moretti, ook wel bekend als producer/DJ Antillas, heeft meer dan 20 jaar ervaring in de muziekwereld. Naast dat hij zelf succesvolle tracks en remixen heeft uitgebracht, is hij ook verantwoordelijk voor het tekenen van vele hits van artiesten als Snap, Guetta vs The Egg, Freemasons, Panjabi Mc en Tom Novy. Luca Ontino en Barbara Tanzini begonnen in 2005 met produceren onder het Starlight alias. In 2008 besloten ze dit uit te breiden met een gelijknamig label en scoorden ze al snel hoge chart posities. Luca Ontino brengt muziek uit onder zijn David Jones pseudonym en Barbara Tanzini is de producer en vocalist achter Aqua Diva.

All drie de partners zijn erg opgetogen over de samenwerking met Armada Music. “We zijn opgewonden en vereerd om met zo’n prominent, dynamisch en vooruitstrevend bedrijf als Armada te werken en kijken erg uit naar het fantastische succes dat we samen gaan bereiken” zeggen Luca Moretti, Luca Ontino en Barbara Tanzini (Managing Directors / eigenaren).

Maykel Piron, Managing Director van Armada Music:”Ik ken Luca al meer dan 12 jaar, dus het is me een waar genoegen om ons label uit te breiden met hem en zijn team. Plus 39 Group is een label met een geweldige visie en vele opties, dus ik kijk er erg naar uit om samen het succes naar een hoger niveau te tillen.

www.armadamusic.com

http://twitter.com/#!/Plus39Group

http://www.facebook.com/Plus39Group