Racoon geeft concert in Heineken Music Hall maart 2012

10-10-2011 @ 21:02

Op zaterdag 31 maart geeft Racoon een concert in de Heineken Music Hall. Het is de eerste keer dat de band een dergelijk groot concert geeft. Voor deze avond zal Racoon in een speciale XL bezetting aantreden met strijkers en blazers. Racoon oogst momenteel veel succes met het nieuwe album ‘Liverpool Rain’ en de singles ‘No Mercy’ en ‘Took A Hit’. 

Het afgelopen jaar was, na een afwezigheid van drie jaar, een geweldige tijd voor Racoon. Single “No Mercy” was de meest gedraaide single op de radio deze zomer en ook de nieuwe single ‘Took A Hit’ oogst veel succes.

Momenteel doen de Zeeuwen een uitverkochte tournee langs de popzalen in Nederland. In september bereikte het album “Liverpool Rain” de gouden status en vorige week mocht de band een Edison voor Beste Groep in ontvangst nemen. “Een eigen concert in de Heineken Music Hall, daar kijken we al heel lang naar uit en dit is voor ons echt een mijlpaal. We zullen er dan ook alles aan doen hier een zeer speciale avond van te maken.”, aldus Bart van der Weide, zanger van Racoon.

Racoon XL
31 Maart 2012
Heineken Music Hall
Kaarten zijn verkrijgbaar voor 32,50 euro per stuk (exclusief reserveringskosten). De kaartverkoop van het concert start zaterdag 15 oktober om 10:00 via www.racoon.nl, Primera vestigingen en telefonisch via 0900 - 9000 500 45. De exclusieve voorverkoop voor de fans is inmiddels gestart via de website van Racoon.