Nieuw album Di-Rect 28 oktober uit

23-09-2011 @ 21:17

DI-RECT brengt 28 oktober een nieuw album uit: Time Will Heal Our Senses. Het wordt de opvolger van het uiterst succesvolle This Is Who We Are dat vorig jaar verscheen. De eerste single ‘The Chase’ werd onlangs tot zowel 3FM Megahit als Alarmschijf op Radio 538 gebombardeerd, een prestatie die dit jaar alleen voor bands als Coldplay en Snow Patrol was weggelegd.

Time Will Heal Our Senses is afgelopen zomer opgenomen en is net als het voorgaande album geproduceerd door DI-RECT met behulp van James Lewis. DI-RECT werd deze week aan de tand gevoeld over het nieuwe album waar reikhalzend naar wordt uitgekeken. Het interview is hier te bekijken.

Dit najaar start DI-RECT een nieuwe theatertour met een première in het Diligentia Theater in Den Haag op woensdag 7 december. De tour eindigt op 11 april 2012 in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De band legt op dit moment de laatste hand aan Time Will Heal Our Senses. Bas: “Het is weer een volgende stap die heel goed voelt en het is nu heel spannend om daar weer mee naar buiten te gaan.”

http://www.di-rect.com/

http://twitter.com/#!/di_rectmusic
http://www.youtube.com/watch