Miss Montreal te gast bij 3JS in HMH

23-09-2011 @ 21:05

Voor hun Hoger Harder Verder concert op 29 oktober a.s. heeft 3JS een nieuwe gast bekend gemaakt: Miss Montreal! Daarmee is de totale line-up voor de Hoger Harder Verder avond nu bekend. Eerder werden Ellen ten Damme, Bertolf en Eurovisie Songfestival finalist Raphael Gualazzi al aangekondigd als gasten bij dit bijzondere muzikale spektakel.

23 September verschijnt de nieuwe 3JS single “Toen ik jou vergat” als fysieke single, met een voor fans wel heel interessant spectrum aan bonustracks: “Boys Of Summer” van Don Henley, een schitterende uitvoering van “La Camisa Negra” en tenslotte “Anselma”, in het Nederlands bekend als “Bestel Maar” van Rowwen Heze. Naast de fysieke single “Toen ik jou vergat” met de drie aantrekkelijke bonustracks is de track uiteraard ook verkrijgbaar als download.

Voor het 29 oktober Hoger Harder Verder concert in de Amsterdamse Heineken Music Hall zijn nog beperkt kaarten beschikbaar bij de Nationale Theater Kassa, online via www.ntk.nl of telefonisch op 0800-9203 (45 eurocent per minuut).

http://www.3js.nl/

 

foto: stefan schipper