Waylon kondigt zijn nieuwe single en album aan

23-09-2011 @ 20:57

23 September liet Nederlands meest charismatische soul zanger Waylon via Twitter aan zijn fans weten dat ze niet lang meer hoeven te wachten op nieuwe muziek. Zijn nieuwe single ‘The Escapist’ gaat op dinsdag 27 september om 08.30 uur in primeur op de Nederlandse radio. Vanaf vrijdag 30 september is ‘The Escapist’ op alle download platforms beschikbaar.

The Escapist’ gaat over een situatie die iedereen ooit een keer heeft meegemaakt: vastzitten in een verkeerde relatie, maar niet weten hoe je er uit moet komen. Waylon: “Ik wil in deze track de vluchtroute laten zien aan diegene, ik wil haar barmhartige Samaritaan zijn. Zij wéét dat er meer is in het leven, dat er een alternatief voor haar bestaat, maar moet nog overtuigd worden”.

The Escapist’ wordt gevolgd door een gloednieuw studio album dat gepland staat voor release op vrijdag 4 november. Wat we kunnen verwachten van de opvolger van het met platina bekroonde ‘Wicked Ways’? Verwacht nog meer vurige en vuige soul, nog meer pop met een randje, en nog meer personality.
De nummers van het nieuwe album zijn al live te horen tijdens de ‘Lucky Night’ Tour.

www.waylon.nl