Nieuwe single Jan Smit met veel bonustracks

20-08-2011 @ 12:46

Op 30 september komt Jan Smit met een gloednieuwe single getiteld “Hou je dan nog steeds van mij”. Of eigenlijk komt hij met twee singles, want Jan Smit verzamelde een forse hoeveelheid bonustracks die hij over 2 singles gaat verspreiden.

Op “Hou je dan nog steeds van mij”, met een tekst van Jan zelf en muziek van Cees Tol en Thomas Tol blikt de zanger vooruit naar de toekomst. Zo vraagt de hoofdpersoon in het liedje zich af of als hij grijs, kaal of anderszins door de tand des tijds is aangetast, de liefde nog net zo hevig zal zijn of misschien wat bekoeld is.

Op het eerste deel van de single staat naast “Hou je dan nog steeds van mij” ook het schitterende van Andre Hazes bekende “Amor amor amor”, “Paradijs” van Frank Boeijen en “Zelfs je naam is mooi” van Henk Westbroek. Jan Smit kiest voor deze tijdloze Nederlandstalige klassiekers en zingt ze vol overgave. Als bonus cd-rom track staat ook de videoclip bij singleversie 1.

De tweede versie van “Hou je dan nog steeds van mij” bevat naast uiteraard de singletrack een drietal wel heel speciale Engelstalige liedjes: “Hollywood” van Michael Buble, en de door tientallen internationale sterren eerder gezongen Italiaanse klassieker van Tony Renis en Alberto Testa: “Quando, quando, quando” (Pat Boone nam het als eerste op in 1962) en het bloedstollend mooie “Wild Montana skies” van Jan’s held John Denver. Ook op single 2 zal een bonus-cd-rom-track staan, die van The Making Of van de videoclip, met unieke beelden van achter de schermen.

Hou je dan nog steeds van mij” is één van de twee nieuwe nummers die ook op het op 28 oktober te verschijnen Jan Smit verzamelalbum “15 Jaar hits” zal staan. Alle bonustracks die op de beide bovengenoemde singles staan zijn daar niet op te vinden! Dus voor de echte fans betekenen deze releases weer een tweetal singles om absoluut te hebben.

De singles zijn nu al te bestellen via www.jansmit.com