Armada Music lanceert eigen wekelijkse Top 40

22-07-2011 @ 14:49

Muzieklabel Armada Music publiceert vanaf 22 juli iedere week een eigen Top 40, die gratis te beluisteren is via Spotify. De lijst is een samenstelling van de populairste tracks van alle sublabels van Armada Music, gebaseerd op verkopen, downloads en social media activiteit. Armada's Top 40 wordt wekelijks op vrijdag ververst en ieder kwartaal zal er een gelijknamige compilatie uit worden gebracht. Nummer 1 in de eerste editie van de chart is Armin van Buuren, die met het door Nadia Ali gezongen ‘Feels So Good’ de populairste Armada track van deze week te pakken heeft.

Met de lancering van deze Top 40 blijft Armada Music gebruik van het aan populariteit winnende, gratis muziekmedium Spotify stimuleren. Eind mei werd al bekend dat Armada Music als één van de eerste labels al meer dan 5000 subscribers heeft. Door aan de Armada Top 40 playlist een digitale compilatie te koppelen, creëert het 'Best Global Record Label' een duidelijke link tussen muziek streaming en legale downloads.    

Andere opvallende chart noteringen zijn er voor Paul Oakenfold, van wie deze week zijn nieuwe compilatie 'Never Mind The Bollocks…Here's Paul Oakenfold' uitkwam. Hij neemt de 8ste positie in met zijn samenwerking met Marco V: 'Groove Machine'. Beide finalisten van SEAT's Next DJ contest, die begin juli ieder hun eigen single uitbrachten, zijn deze week de 2 hoogste nieuwe binnenkomers. Renvo werkte samen met W&W, resulterende in 'Breakout', momenteel nummer 26 in de Top 40. DiVasco dook met Signum de studio in en hun track 'Heat' staat nu op 28. Andere namen in deze eerste Armada Top 40 zijn onder andere Chicane, Mischa Daniels, Markus Schulz en Dash Berlin.

Voor meer informatie en de Top 40 van deze week, check www.armadamusic.com/top-40
www.armadamusicradio.com
www.arminradio.com om de Armada Top 40 via Spotify te luisteren.