Ronald de Vormer komt met solo-single 'Veel te ver'

11-07-2011 @ 20:09

Ronald de Vormer maakte jaren geleden deel uit van de groep De Vormers. Samen met vader Gijs en zijn broer Pascal scoorde hij een kroegen-hit met “Dansen op je bruiloft”. Zoals de titel al doet vermoeden was het trio meestal te bewonderen op bruiloften en partijen.

Inmiddels bestaat de groep De Vormers niet meer. Vader Gijs komt af en toe met een solo-single en Pascal de Vormer scoort de laatste tijd regelmatig hits. Dit doet hij als songwriter en als zanger. Pascal stond als zanger in de hitlijsten met “Denk niet dat ik niet aan je denk”, “Jacqueline” en “Drink rode wijn”.

Nu komt ook Ronald de Vormer met zijn eerste solo-single. “Veel te ver” is een Nederlandstalig popnummer geschreven door….jawel Pascal de Vormer, die ook bekend is als auteur. Zo schreef Pascal nummers voor o.a. Dario, Rob Ronalds, Rob Zorn en Stef Ekkel.
Naast de tekst en de muziek tekent Pascal ook voor de productie van de single. Dit samen met Peter de Wijn en Velibor Weller.

Na mijn periode bij De Vormers heb ik me volledig geconcentreerd op mijn werk, nu begint het toch weer te kriebelen en daarom heb ik besloten om weer een single te maken. Ik heb gekozen voor Nederlandstalige pop omdat dit me toch het meest raakt. Ik hoop natuurlijk dat ook ik net als mijn broer Pascal een hit zal scoren”, aldus Ronald de Vormer.

De single is uitgebracht door Blue Ocean Records, het muzieklabel van Jakob Hut en Ray Hardorff.  

downloadlink

http://www.devormers.nl/index_bestanden/ronald.htm