Brabants bureau organiseert afscheidsconcert Jerry Lee Lewis

09-07-2011 @ 23:18

"Het heeft ons naast veel geld ook bloed, zweet en tranen gekost om Jerry Lee Lewis naar Nederland te halen voor zijn afscheidsconcert. De rock-'n-roll meester wordt dit jaar 76 en vindt het daarom tijd voor een afscheidstournee. Eind augustus komt hij, vergezelt met zijn complete band en zuster Linda Gail Lewis naar Europa. Er waren tientallen aanbiedingen uit Europa om de rock-'n-roll legende een podium te bieden voor het afscheidstournee. Maar zijn keus is gevallen op Duitsland, Frankrijk en Nederland". Het Brabantse organisatiebureau Eurolaan te Oudenbosch heeft het management van rock n roll-legende Jerry Lee Lewis kunnen overtuigen om voor Nederland.

Tom Costijn van Eurolaan wist niet wat er allemaal bij kwam kijken, het totale draaiboek is vuist dik en alleen het contract van de ster is tientallen pagina's. "We konden in Brabant geen hotel vinden die aan de eisen van Jerry Lee Lewis voldeed en zijn daarom uitgeweken naar Brussel. Het eten, natuurlijk de drank niet te vergeten en het limousine vervoer e.d. kost tienduizenden euro's. Maar dat het op 3 september in het Beursgebouw te Eindhoven een feest wordt om nooit te vergeten dat staat vast".

Er is veel internationale belangstelling voor het concert in Eindhoven. "Jerry Lee Lewis heeft in het verleden vaak gespeeld met Elvis Presley, Johnny Cash en Carl Perkins dus ook voor de fans van deze overleden sterren is het de laatste mogelijkheid om Jerry Lee Lewis live te zien optreden. Kaarten zijn nu al verkocht aan fans in Duitsland, België, Engeland en Zweden".

"Het is een hele uitdaging voor ons als bureau maar het wordt een groot succes want wie kent nummers als "Whole lotta shakin' goin' on", "You win again" en "Great balls of fire" nu niet. Voor dit unieke concert hebben we de website www.jerryleelewisconcert.nl geopend en kaarten zijn te bestellen via www.ticketservice.nl en bij alle Primera winkels in Nederland.