Paul Poets: geen onbekende meer

08-06-2011 @ 21:28

Paul Poets is voor velen geen onbekende meer, mede dankzij optredens op TV bij o.a. Carlo & Irene`s Life4You en SBS6 Shownieuws. Ook is hij een graag geziene gast op grote evenementen zoals Dauwpop waarvoor hij van niemand minder dan 3FM DJ Giel Beelen een “wildcard” ontving.

Afgelopen jaren is Paul al succesvol geweest met de singles “Als de trommel roept”, “Reuzenrad”, “Als we straks op vakantie gaan”, “Lijn 10” en niet te vergeten zijn gevoelige kerstsingle “Eenzaam met kerst”.
 
Paul’s boekingskantoor Line-up Events bracht Paul onlangs in contact met het bekende muzieklabel Rood-Hit-Blauw en na een kort gesprek werd duidelijk dat er een klik was en werden de afspraken vastgelegd en beklonken.

De nieuwe single heet “Vallen en opstaan” een titel die, naar eigen zeggen, zeer toepasselijk is voor Paul Poets. Het nummer is geproduceerd  en opgenomen in de Boomstudio van Frank Verkooyen.

Quote: Vallen en opstaan is een vlot en feestelijk liedje met een zeer aanstekelijke refrein waardoor het makkelijk blijft hangen en daardoor hitpotentie heeft.
 
De single is vanaf 10 juni verkrijgbaar
download