Release 'Rolling' een droom die uitkomt voor Krystl

06-05-2011 @ 19:37

De zomer begint dit jaar wat eerder, tenminste, als het aan de Nederlandse zangeres Krystl ligt. De 27-jarige vrolijke Noord-Hollandse, bekend van de hitsingles 'Golden Days' en 'Bottles', brengt 6 mei haar debuutalbum 'Rolling' uit. En die mag best omschreven worden als een lekkere zomers album. Krystl: "Daar is hij zeker geschikt voor; ik zou hem zelf ook kunnen draaien op een warme avond met het raam open. Of in de auto, om vrolijk van punt A naar punt B te rijden. Het is geen plaat die je zachtjes opzet als achtergrondmuziekje; daar zijn de nummers te aanstekelijk voor. Mijn advies: dans er lekker op!"

Beste Nieuwkomer Award, Marco Borsato en festivals.
Krystl heeft de tijd van haar leven. Behalve dat ze officieel haar eerste album uitbrengt, won ze onlangs een 3FM Award voor 'Beste Nieuwkomer' en is ze door Marco Borsato zelf gevraagd om in het voorprogramma van zijn GelreDome 3Dimensies shows te spelen.
Als klap op de vuurpijl zal Krystl tijdens de shows in het GelreDome het nummer “Duizend scherven” zingen met Marco. Deze rol was oorspronkelijk weggelegd voor Laura Jansen, maar die is door stemproblemen helaas afwezig.

http://www.krystl.com/