Cee Lo Green 4 april in de Melkweg

01-04-2011 @ 18:26

De solo carrière van Cee Lo Green heeft met de komst van zijn succesvolle album The Lady Killer een enorme vlucht genomen, maar wat nog ontbreekt is een daverend live concert in Nederland. Daar komt 4 april verandering in. Cee Lo Green staat dan met volledige band in de Melkweg in Amsterdam. Selah Sue, die hoge ogen gooit met haar gelijknamige debuutalbum, zal Cee Lo Green tijdens hun duet Please vergezellen op het podium.

Cee Lo Green heeft in zijn langlopende carrière als lid van Goodie Mob en Gnarls Barkley al vele hoogtepunten gekend, en lijkt dat nu solo te gaan evenaren. Het wereldwijde succes van F**K You werd opgevolgd door de hitsingle It’s OK, en ook zijn nieuwste single Bright Lights Bigger City is inmiddels niet meer van de radio weg te denken. Bekijk hier de video van Bright Lights Bigger City featuring Wiz Khalifa.
Ook zijn album The Lady Killer is erg goed ontvangen en bewijst hij hét uithangbord te zijn van de moderne pop-soul. Niet voor niets noemde de Sunday Times hem onlangs “The Greatest Male Voice In US Soul”.

4 April zal niet Cee Lo zijn eerste keer in Nederland zijn. Eerder trad hij op in The Voice of Holland en wist hij de media te imponeren met zijn opvallende voorkomen. Op de Grammy’s gaf hij een spetterend optreden weg met niemand minder dan Gwyneth Paltrow en The Muppets, en nam hij een Grammy in ontvangst voor Best Urban/Alternative Performance voor Forget You. Ook viel hij in de prijzen op de Brit Awards en mag hij zich Best International Solo Artist noemen.
Bekijk hier de trailer .

Voor meer informatie over Cee Lo Green, zie www.ceelogreen.com