Arnhemse zanger Marvin presenteert tweede single

31-03-2011 @ 23:15

Met zijn nieuwe single “Liefdesverlangen” probeert de uit Arnhem afkomstige zanger Marvin zich landelijk te profileren. Na zijn debuut "Ga maar door” uitgebracht op het Rood-Hit-Blauw label is het tijd voor de opvolger “Liefdesverlangen”.
Marvin: "Als je net komt kijken als artiest, en de eerste stappen als artiest maakt is het belangrijk dat je de plannen en mogelijkheden met je muzieklabel goed bespreekt! De ondersteuning van labelbaas Ronald VischRood-Hit-Blauw Produkties heeft er dan ook aan bijgedragen dat zijn carriere in een stroomversnelling raakt. Wanneer daarnaast je eerste single door het publiek wordt gewaardeerd, geeft dat naast een kick ook veel vertrouwen om vol door te gaan van .

Liefdesverlangen is opgenomen in de La Haye studio en is op 27 maart gepresenteerd m.m.v. Elz Bakker, Theo van Cleeff, Robert Pater, Joop Evers, Peter la Haye, Jack Kunkels, Manfred Jongenelis, Deano Heesbeen, Willem Bakker, Kobus Engels, Jaman, Dayane.

De single is sinds 27 maart verkrijgbaar als download op alle bekende downloadplatforms en vanaf 2 april in de muziekwinkels.