3Dimensies concerten van Marco Borsato in 3D!

30-03-2011 @ 18:09

Marco Borsato neemt de concertregistratie 3Dimensies van zijn vier bijna uitverkochte concerten in het GelreDome geheel in 3D op en brengt deze later dit jaar op DVD uit.

De titel van de concertreeks 3Dimensies suggereerde al een link naar 3D, maar nu is bevestigd dat de show in zijn geheel wordt geregistreerd in 3D. Hiermee is Borsato de eerste Nederlandse artiest die zijn volledige show in 3D opneemt. Internationaal hebben U2 en the Foo Fighters in 3D opgenomen.
 
Marco Borsato over deze unieke opnamen: “Ik vind het fantastisch dat de mogelijkheid zich voordoet om mijn show in 3D op te nemen. Deze nieuwe techniek biedt zoveel mogelijkheden en je beleeft het concert echt op een nieuwe, unieke wijze. Wij zijn maanden bezig geweest met het onderzoeken van de mogelijkheden en ik ben trots dat we erin zijn geslaagd dit in Nederland te kunnen maken. Ik kijk erg uit naar de eerste beelden!
 
De registratie zal later dit jaar door Universal Music op DVD worden uitgebracht.
 
Marco Borsato kondigde een paar weken geleden zijn vier gasten voor zijn concerten aan. Laura Jansen, Ben Saunders, Lange Frans en Krystl komen naar 3Dimensies, Live in GelreDome.
 
Marco Borsato bracht eind vorig jaar op succesvolle wijze het album Dromen Durven Delen3Dimensies uit. Het album is inmiddels ruim drie keer platina.

MARCO BORSATO
3Dimensies, Live in GelreDome
met Laura Jansen, Ben Saunders, Lange Frans en Krystl
Zaterdag 7, dinsdag 10, woensdag 11 (uitverkocht) en vrijdag 13 (uitverkocht) mei 2011
GelreDome - Arnhem
Entree: € 39, € 49 en € 59 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur