Deep Purple met orkest naar Gelredome december 2011

22-03-2011 @ 13:58

Op vrijdag 2 december 2011 geeft de legendarische rockband Deep Purple een bijzonder concert in GelreDome XS Arnhem. Bijzonder omdat een groot orkest het concert muzikaal zal begeleiden. 

De muziek van Deep Purple heeft een onbeperkte houdbaarheidsdatum en zo heeft de band ons land ook al meerdere malen getrakteerd op een live optreden. Het aantal concerten waarbij een orkest betrokken was, is echter op één vinger te tellen. Opgericht in 1968 heeft de legendarische Britse hardrockband inmiddels vele tijdloze klassiekers op zijn naam staan. De grootste hit 'Child in Time' dingt jaar in jaar uit mee naar de #1 positie in de Top 1000 Allertijden en in alle edities van de Top 2000 staat het nummer in de Top 5.

Maar ook nummers als 'Smoke on the Water, 'Hush' en 'Strange Kind of Woman' staan in de kast van elke rockliefhebber. Dat Deep Purple in hun meer dan 40 jarige bestaan nogal wat wisselingen in de bandbezetting heeft gekend, neemt elke fan graag voor lief. De ijzersterke vintage rock van Deep Purple blijft overeind en zal ook in de Arnhemse GelreDome XS weer indruk maken, op vrijdag 2 december 2011. Met orkest.

Het meest recente albums is uit 2005 'Rapture of the deep'

DEEP PURPLE IN CONCERT WITH ORCHESTRA
Vrijdag 2 december 2011
GelreDome XS, Arnhem
Entree: € 69,- (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

http://www.deeppurple.com/