James Blunt 3 juli in Nijmegen

16-02-2011 @ 14:56

Deze zomer komt James Blunt opnieuw voor een concert naar Nederland. Op zondag 3 juli geeft de zanger een optreden in de buitenlucht in Park Brakkenstein in Nijmegen. Het concert dat James Blunt eerder dit jaar in de Heineken Music Hall geeft is uitverkocht.

Zijn nieuwe album 'Some Kind Of Trouble' kwam uit het niets binnen op de tweede plaats van de Album Top 100. Hij evenaart hiermee het succes van zijn twee voorgaande studioalbums, die beide ook een #2 positie bereikten. Eind vorig jaar kwam de eerste single 'Stay The Night' uit. Deze single bevindt zich al meer dan 20 weken in de airplaylijst en stond geruime tijd op #1. Hiermee heeft James zijn vierde #1 airplayhit in Nederland binnengehaald.

In 2005 brak James Blunt door met zijn debuutalbum 'Back To Bedlam' met daarop de megahit 'You're Beautiful'. Deze single stond maar liefst 27 weken in de Nederlandse Top 40 en bereikte de #1 positie. Met het tweede album 'All The Lost Souls' wist de zanger opnieuw menig fan te raken.  In 2007 werd hij genomineerd voor vijf Grammy Awards.

JAMES BLUNT + support act
Zondag 3 juli 2011
Park Brakkenstein - Nijmegen
Entree: € 39 (excl. servicekosten)
Aanvang: 19.45 uur
Terrein open: 18.00 uur

http://www.jamesblunt.com/?loc=