Het nieuwe muziekfestival Dutch Valley, maakt eerste namen bekend

23-12-2010 @ 13:53

René Froger, 3JS, Mooi Wark, Peter Pan Speedrock maar ook Jeroen van der Boom, de Kast, Frank Boeijen, het Goede Doel en Rob de Nijs, Het zijn de eerste namen die de organisatoren van Dutch Valley hebben bekend gemaakt.

2 BUITENPODIA, 11 TENTEN
Op zaterdag 13 augustus 2011 zal op de Velsen Valley bij Spaarnwoude de eerste editie van het nieuwe muziekfestival Dutch Valley realiteit worden. Al het talent van eigen bodem op één dag op één locatie bij elkaar. Van rock tot topper, van nederpop tot smartlap, van palingsound tot hip hop, alles komt in dertien tenten en twee buitenpodia samen tijdens Dutch Valley.

FESTIVALS IN EEN FESTIVAL
Dutch Valley biedt naast alle bekende Nederlandse namen en bands ook een aantal bijzondere tenten met daarin festivals in een festival. Zo is er een Mega Piraten tent met een volledig mega piraten programma. Het grootste après ski spektakel ter wereld, Go Après Ski, zal deze zomer ook afreizen naar de Velsen Valley om hier een groots après ski feest neer te zetten. Verder is het smartlappen meezingen geblazen tijdens de Nacht van de Natte Zakdoek of kunnen de fans zich laten meesleuren in de tijdmachine van 90’s Now. In de speciale Tribute Tent worden tributes gebracht aan enkele van de grootste artiesten die muziekhistorie ooit heeft gekend. Hier kan genoten worden van tributes aan o.a. the Beach Boys, Anouk, Dire Straits, Bruce Springsteen, Pink Floyd en AC/DC.

HOOFDPODIUM: MEER NAMEN VOLGEN…
Binnenkort zal de volledige line-up onthuld worden. Een aantal namen wordt nog onder de pet gehouden maar de organisatie belooft voor het hoofdpodium een aantal zeer bijzondere artiesten. Naast het overvolle muziekprogramma zal Dutch Valley de komende weken ook een keur aan theater, top entertainment, shows en attracties presenteren.

De namen, bands en organisaties die hun komst hebben bevestigd tot nu toe op een rij:
René Froger,
3JS,
Jeroen van der Boom,
Rob de Nijs,
Mooi Wark,
Wolter Kroes,
Peter Pan Speedrock,
Frank Boeijen,
De Kast,
Het Goede Doel,
Jan Keizer & Anny Schilder,

Mega Piraten Festijn met volledig piraten programma,
Go Après Ski met volledig programma,
Nacht van de Natte Zakdoek,
90’s Now,
Tribute Tent
.

TICKETS
Tickets voor Dutch Valley zijn nu verkrijgbaar via de officiële site www.dutchvalleyfestival.nl.

Tickets zijn ook verkrijgbaar bij één van de 420 Primera winkels in heel Nederland, ga naar www.primera.nl voor een winkel bij jou in de buurt.

Tot 31 december 2010 worden de tickets met een speciale feestdagenkorting aangeboden voor €45,- (ex. fee). Vanaf 1 januari 2011 kosten tickets €55,- (ex. fee).

ORGANISATIE
Dutch Valley is een samenwerking tussen Volendam Music, Lukassen Producties en UDC Events.

DUTCH VALLEY
Datum: zaterdag 13 augustus 2011
Lokatie: Velsen Valley, Spaarnwoude
Tijd: van 13.00 uur tot 23.00 uur
www.dutchvalleyfestival.nl.