Jan van Est heeft Winterhit te pakken

21-12-2010 @ 19:46

De uit Dordrecht afkomstige zanger Jan van Est heeft een nieuwe single uitgebracht die prima past bij het huidige Hollandse weerbeeld: 'Een ouderwetse Hollandse winter'. De single wordt opgepakt door veel radiostations. De single is sinds 15 december digitaal verkrijgbaar, en is ook als fysieke single verkrijgbaar tijdens de shows van Jan van Est.

'Een ouderwetse Hollandse winter' is een bestaand liedje, in een verfrissend nieuw jasje gegoten door producer Kees Tel (o.a. Rene Schuurmans en Gerard Joling). Jan van Est: "Ik wil al drie jaar lang met deze single aan de bak, maar telkens kwam er wat tussen. Maar met de eerste sneeuwvlokken dacht ik: het is zonde om dit liedje te laten liggen. Het is een echt winterliedje en met de winterkou van dit moment komt de release prima uit. Het is een lekker vrolijk liedje en het helpt ons door de donkere dagen heen!" De eerste reacties op de single zijn meer dan positief; Jan zal in december en januari te gast zijn bij veel radio- en TV-stations in heel Nederland.

De Dordtse zanger nam voor de single ook een clip op, die te zien is op
http://www.youtube.com/watch?v=L_daY_0pPU4 

Na een relatief lange periode van muzikale rust liet Jan van Est afgelopen
zomer weer van zich horen met de zomerse single 'He mooie meid'. Direct
bleek Jan eedn graag geziene gast bij veel radiostations. Zijn videoclip werd meer dan 12.000 keer bekeken op youtube en hij was te zien op TV bij o.a. RTL's Editie NL en Sterren.nl. Daarnaast stond Jan weer veelvuldig op de planken in vele feesttent, kroegen en discotheken.

Meer informatie over Jan van Est www.janvanest.nl
http://www.janvanest.hyves.nl/

download: http://www.megamediamagazine.nl/