Armin Only - Mirage wereldtour succesvol afgetrapt

15-11-2010 @ 08:42

Armin van Buuren gaf afgelopen zaterdag 13 november in een uitverkochte Jaarbeurs de aftrap voor zijn Armin Only - Mirage wereldtour. 15.000 dance liefhebbers waren getuige van de 9-uur durende set van de #1 DJ, waarbij verschillende artiesten optraden en van Buuren een aantal nummers met het Metropool Orkest live ten gehore bracht.

Op een stage die de gehele breedte van de Jaarbeurshal innam, vol met visual schermen, draaide Armin van Buuren een speciale 9 uur set. Een selectie van de artiesten waarmee de Nederlandse DJ op zijn nieuwe album 'Mirage' samen heeft gewerkt, trad tijdens het concert live op. Tijdens de opening werd de titeltrack 'Mirage' live gespeeld door het Metropool orkest en Bagga Bownz, de band van Armin's broer, Eller van Buuren.

Onder andere VanVelzen, Susana, Nadia Ali en Christian Burns traden, onder begeleiding van spectaculaire visuals, vuurwerk en dansers, op. Laatstgenoemde, de Britse zanger Christian Burns, bracht samen met het Metropool Orkest een live versie ten gehore van 'This Light Between Us', de derde single van het 'Mirage' album, die dit weekend is uitgebracht . Tevens werd de videoclip voor de single tijdens Armin Only - Mirage opgenomen, die over een week zijn première zal beleven.     

De wereld tour van Armin Only - Mirage doet onder andere Kiev, Buenos Aires, Melbourne, Beiroet en Bratislava aan en zal in meer dan 15 landen over de hele wereld plaatsvinden.

www.arminonly.com .