Nieuwe single Willem Barth: Ik geef me over

16-04-2014 @ 21:33

De nieuwe single van Willem Barth is getiteld "Ik geef me over". Na een succesvolle periode, die grotendeels in het teken stond van de samenwerking met Marianne Weber, is Willem de studio ingedoken met Frank Verkooyen. Het resultaat is een flink aantal liedjes die zijn opgenomen en was de keus voor de 1e single eigenlijk al vrij snel gemaakt. En niet omdat het echt logisch is, want "Ik geef me over' is een nummer dat iets afwijkt van het normale repertoire wat men gewend is van Willem Barth. Het resultaat van de single is een vrolijk uptempo salsa nummer.

De single is voorloper van het nieuwe album "Verboden liefde" dat op 23 mei verschijnt. Voor dit album staat verschillende promotionele activiteiten gepland, evenals een album-presentatie. De single "Ik geef me over" is een prima eerste visitekaartje van het nieuwe album en zal zeker snel de hitlijsten veroveren.

In 2013 stond Willem met de single 'Wat heeft een mens nog meer te wensen' het duet met Marianne Weber op #40 in  het Nederlandstalig jaaroverzicht van 2013.

www.willembarth.nl

downloadlink single